FECOR es reuneix amb l’Acca sota la representació de CIAC per analitzar la situació actual dels corredors d’assegurances

Persecretariagremi

FECOR es reuneix amb l’Acca sota la representació de CIAC per analitzar la situació actual dels corredors d’assegurances

Madrid, 7 de juny de 2022. FECOR, Federació d’Associacions i Organitzacions Professionals de Corredors i Corredories d’Assegurances d’Espanya i CIAC, Coordinadora Independent d’Associacions de Corredors, han mantingut una trobada de treball estratègic per a analitzar tant el present com el futur del col·lectiu de corredors d’assegurances.

Durant la reunió, que es va desenvolupar en un ambient de cordialitat, es van tractar temes d’interès per al perfil de corredor que representen CIAC i FECOR on es va posar de manifest la seva sintonia en la defensa dels interessos dels corredors d’assegurances.

Totes dues organitzacions van coincidir en el fet que el camí a seguir per continuar treballant en la defensa del consumidor enfront de pràctiques abusives i a posar en valor la imatge del corredor d’assegurances. A més, la reunió va servir per incidir en la importància de la representativitat per garantir la bona salut de la professió en el futur.

Paco Hoya, president de l’Acca i de CIAC, i Juan Antonio Marín, president de FECOR, són conscients del seu paper de lideratge en el sector pel seu coneixement, suport sectorial, proximitat i relació amb els clients finals. A la reunió de treball va quedar de manifest que les corredories representades per les dues organitzacions exerceixin una labor social de gran importància en la societat.

Quant a l'autor

secretariagremi editor