Les noves tecnologies aplicades a la mediació

Peradmin

Les noves tecnologies aplicades a la mediació

El proper dijous 27 de febrer a les 16.00h a la seu de l’ACCA (Sant Pau 6 de Terrassa) parlarem de TIC’S en el sector assegurador, de la figura del corredors i del multitarificador AVANT2.

INSCRIU-TE

PONENTS i CONFERÈNCIES:

Servihogar 24 horasacord amb corredors

Empresa especialitzada en la gestió, tramitació i reparació de sinistres de la llar, comerços i pymes, manteniment de locals i assistència a la llar. Servihogar, amb presència a tot l’Estat Espanyol, ha arribat a un acord preferent per als socis de l’ACCA.

Alvaro Gómez Vieites

“Smartphones, tablets y redes sociales. ¿Cómo competir en el nuevo entorno Tecnológico y social?

Les noves possibilitats que ofereixen els dispositius mòbils estan produint una profunda transformació en els hàbits dels seus usuaris, sobretot  en aquells que tenen major relació amb l’accés, anàlisi i intercanvi d’informació.

Carlos Lluch Cerdá

“La cara oculta de la luna – Segurclip: acceso integral a la cartera de seguros del cliente.
El ràtio pòlisses/client suggereix que el client té altres contractes d’assegurances que desconeixem. Volem ajudar al corredor a conèixer millor al seu client i, a més, a fer-ho aportant un valor diferencial com a canal professional incrementant les oportunitats de negoci.

Multiraficador AVANT2

Avant2 és una aplicació informàtica multitarificadora per a la tarificació, comparació d’ofertes i contractació de productes d’assegurances on-line.

 

Quant a l'autor

admin administrator