La Fundación Sanos comptarà amb Reale Seguros com a soci protector

Peradmin

La Fundación Sanos comptarà amb Reale Seguros com a soci protector

foto signaturaReale Seguros i Fundación SANOS han signat un acord pel qual l’entitat recolzarà les activitats i finalitats de la fundació, constituÏda per difondre i prestigiar la imatge del corredor d’assegurances.

La Fundación SANOS es va constituir el passat mes de març de la mà de l’Associació Catalana de Corredors i Corredories d’Assegurances (ACCA) i de la Asociación Gallega de Corredores de Seguros (AGACOSE) per fomentar l’estudi de la matèria asseguradora.

 

Rafael Calderón, director del Canal Corredores de Reale Seguros i Francisco Hoya, vicepresident de la Fundación SANOS i president de l’ACCA, han signat un acord pel qual la companyia d’assegurances Reale es converteix en soci protector de la Fundación, implicant-se així en l’estudi de la matèria asseguradora.

 

La Fundación SANOS i Reale Seguros com a soci protector, destinen la seva activitat a cuidar, difondre i prestigiar la imatge del corredor d’assegurances, així com fomentar la creació d’eines informàtiques que facilitin les obligacions jurídiques pròpies de l’activitat de corredoria d’assegurances. Entre els objectius fundacionals també figura el fet d’establir programes de formació aptes per al desenvolupament de l’activitat.

La signatura de l’acord s’ha portat a terme a la ciutat de Terrassa, on l’ACCA té la seva seu. Durant la signatura de l’acord, Calderón ha manifestat que aquest acord ajudarà a que el SANOS, eina d’indubtable valor per al Corredor pel seu contingut, pugui seguir desenvoluplant-se i ser així molt més que un agregador o multitarificador al comparar, no només el preu, si no ressaltar les cobertures i diferències en els productes per a que els clients puguin veure reflectit, quina els hi interessa més contractar i facilitar així la feina del Corredor.

Per la seva part, Hoya ha afirmat que rebre el suport d’una companyia com Reale Seguros es fonamental per recolzar les activitats de la Fundación Sanos. Aquesta col·laboració redundarà beneficiosament en tot el sector assegurador.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Quant a l'autor

admin administrator