IV Encuentro FECOR

Persecretariagremi

IV Encuentro FECOR

Us informem que el pròxim 17 d’octubre se celebrarà a Madrid el IV Encuentro FECOR, organitzat per la Federación de Asociaciones y Organizaciones Profesionales de Corredores y Corredurías de Seguros de España, sota el lema “Assegurança de salut: protecció i millora de la qualitat de vida”.

Aquest esdeveniment se centrarà a debatre la importància de l’assegurança de salut en la societat, així com temes com l’atenció mèdica publicoprivada, la col·laboració publicoprivada, la sobrecàrrega del sistema sanitari i la medicina digital.

La trobada inclourà tres taules rodones que abordaran temes relacionats amb la salut i l’assegurança. A més, es presentarà el FECORATHON i es lliuraran els Premis #CorredorGreen, que reconeixeran les corredories i companyies d’assegurances compromeses amb la sostenibilitat.

El Paco Hoya, president de l’ACCA i vicepresident de sostenibilitat de FECOR, juntament amb en Juan Antonio Marín, president de FECOR, subratllen la importància de reforçar el sector de l’assegurança de salut i explorar innovacions i estratègies per garantir una atenció mèdica accessible i d’alta qualitat.

Quant a l'autor

secretariagremi editor