FECOR es reuneix amb l’àrea de sostenibilitat de la DGSFP

Persecretariagremi

FECOR es reuneix amb l’àrea de sostenibilitat de la DGSFP

Paco Hoya, president de l’Associació Catalana de Corredors i Corredories d’Assegurances, ha participat recentment en una reunió organitzada per FECOR com a vicepresident de sostenibilitat de l’entitat estatal.

Durant la reunió, es van abordar diverses iniciatives de sostenibilitat, inclosa la presentació de la Guia #CorredorGreen, una eina creada el 2020 per orientar les corredories en pràctiques més sostenibles. A més, FECOR està treballant en la segona edició de l’enquesta Reto #CorredorGreen, per avaluar el compromís de les corredories amb la sostenibilitat i organitzarà també la segona edició dels Premis #CorredorGreen.

Un dels temes importants tractats en la reunió va ser el desafiament d’assegurar empreses de reciclatge i altres indústries amb un alt risc en l’àmbit de la sostenibilitat. Es van proposar col·laboracions per millorar aquesta situació, subratllant la importància del paper dels corredors en l’assessorament sobre productes financers sostenibles.

Paco Hoya va ressaltar la importància d’alinear les pràctiques amb la sostenibilitat i de col·laborar amb la DGSFP per fomentar els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS). Segons Hoya, aquesta col·laboració és essencial per avançar cap a un futur més sostenible per al sector assegurador.

Quant a l'autor

secretariagremi editor