ACCA signa un acord amb Zurich

Peradmin

ACCA signa un acord amb Zurich

foto web acord zurichLa signatura de l’acord s’ha dut a terme a la ciutat de Terrassa, on l’ACCA té la seva seu.

Durant la signatura de l’acord, Hoya, ha manifestat “Zurich és una de les grans companyies del sector. En els últims temps i per diferents motius, no es percebia per la seva banda una aposta clara per la mediació tradicional, però des de fa uns mesos s’ha percebut un canvi entre els corredors de la nostra associació, palpant-se que
Zurich està fent un clar esforç per obrir-se al mercat i a la mediació, tornant a ser el gran partner per als corredors que tradicionalment havia estat. Amb aquest acord es plasma aquesta realitat”

L’Associació Catalana de Corredors i Corredories d’assegurances (ACCA) i la companyia asseguradora ZURICH SEGUROS han signat un acord de col·laboració reforçant la relació institucional entre les dues entitats.
Aquest acord té com a objectiu millorar les relacions mercantils entre l’asseguradora i els corredors i corredories sòcies de l’ACCA.
Paco Hoya, president de l’ACCA i Félix Tarradellas, director territorial a Catalunya de Zurich Segurs, van ser els encarregats de ratificar l’acord.

Per la seva banda, Tarradellas ha afirmat que “per a nosaltres l’acord amb l’ACCA és una mostra més de la nostra voluntat de col·laborar activament amb la mediació en el desenvolupament del negoci assegurador, especialment en aquests moments tan difícils del mercat, i
alhora és una oportunitat d’apropar-nos a moltes corredories sòcies amb les quals fins avui no estàvem col·laborant activament, i això seguint la meva opinió que cap Corredor hauria de poder prescindir d’oferir als seus clients la proposta de valor d’una companyia capdavantera com Zurich, ni aquesta hauria de poder prescindir de ser un partner preferent de les millors Corredories, com el són les integrants de l’ACCA.

 

 

Quant a l'autor

admin administrator