ACCA i Markel signen un acord de col·laboració

Peradmin

ACCA i Markel signen un acord de col·laboració

DSC01773 PETITA

L’Associació Catalana de Corredors d’Assegurances i Markel col·laboraran per promoure el desenvolupament comercial dels seus associats

L’acord ofereix als socis una taula de comissions millorades, l’elaboració de productes exclusius i formació completa i especialitzada”.

L’ACCA i l’asseguradora Markel Internacional han signat un conveni de col·laboració amb la intenció d’ajudar a promoure el desenvolupament de les empreses associades a l’ACCA.
L’acord entre l’ACCA i Markel permetrà als socis disposar d’una taula de comissions millorades, l’elaboració de productes exclusius i posarà a la disposició dels mateixos una formació completa i especialitzada duta a terme de forma conjunta.

Markel, a més, a llançat un nou producte de RC per a
corredories. Es tracta d’una pòlissa en base a reclamacions, que atorga
cobertura a aquelles reclamacions formulades contra l’assegurat i notificades a
l’assegurador per primera vegada durant el període de l’assegurança.

Entre les cobertures principals cal destacar, la inhabilitació professional,
cobertura de RC Professional, General i Patronal, deshonestedat de treballadors
i pèrdua de documents, així com sancions de LOPD.

Sobre Markel Internacional Espanya
Markel Espanya, amb seu central a Madrid i amb sucursal a Barcelona és una asseguradora especialitzada en assegurances de Responsabilitat Civil Civil Professional, Responsabilitat Civil General, Responsabilitat Civil d’Administradors i Alts Càrrecs, Responsabilitat Civil Mèdic-Sanitària i Assegurances Personals, recolzats per un excel·lent coneixement del mercat local.

 

Quant a l'autor

admin administrator